Тестораскатка электрическая двухвалковая UHA-40 Bosfor
Тестораскатка електрична двовалкова UHA-40 Bosfor
Електрична тісторозкатка Bosfor UHA-40 з двома парами валків використовується для розкочування в тонкий шар тіста для приготування піци, пельменів, вареників, чебуреків, біляшів, коржів, пиріжків та інших хлібобулочних виробів у закладах громадського харчування (кафе, ресторанах, столових, харчових нічних) та різних виробничих підприємствах.
Принцип роботи електричної тісторозкитки Bosfor UHA-40: заготівля з тіста поміщається в апарат, де проходить між двома валками, які ущільнюють його, після чого тісто виходить на приймальний стіл. За допомогою тестоскачувальної машини можна сформувати найтонший млинець, завдяки регулюванню відстані між валками (0-5 мм) спеціальними важелями. Розміри валків: верхній – 210 мм, нижній: 400 мм. Швидкість агрегату – 90 об/хв. Ширина розкочування – 40 см. Корпус апарату виготовлений з нержавіючої сталі, валки - з харчового полімеру, є важіль для регулювання товщини на обох вузлах, верхні валки можуть бути розташовані паралельно для отримання виробів різної форми.
Технічні характеристики
Напруга 220В – 50Hz
швидкість 90 об/хв
Потужність 0,25 Kw/0,35 hp
Габарити та вага 48x47x66 см./40 кг
Габарити уп. та вага 51x58x72 см./42 кг
*Мы работаем без НДС
Нещодавно переглянуті