Гриль-саламандра GASTRORAG AT-936E
Гриль-саламандра GASTRORAG AT-936E
Електричний гриль-саламандра Gastrorag AT-936E відноситься до безконтактного типу і має тільки верхнє нагрівання, яке здійснюється ТЕНом. Обладнання призначене для запікання, приготування страв, надання їм апетитної золотистої скоринки та підтримки в гарячому стані до моменту подачі відвідувачам.
Гриль Gastrorag AT-936E відрізняється нескладною конструкцією та простотою в експлуатації. Він є закритою з 3-х сторін камерою з чотирма парами напрямних. Продукти розміщуються на решітці, а напрямні дозволяють регулювати її висоту щодо ТЕНу, тим самим збільшуючи або зменшуючи інтенсивність нагрівання. Температура регулюється ручкою термостата у діапазоні 50-300оС. У нижній частині камери розташовується піддон для збору жиру і залишків їжі. Корпус обладнання виготовлений із нержавіючої сталі.
Технічні характеристики
Температурний діапазон | 50-300оС |
Тип | Гриль-саламандра |
Матеріал корпуса | нерж.сталь |
Наявність таймера | ні |
Решітка, що регулюється по висоті | так |
Кількість зон нагріву | 1 |
Бренд | Gastrorag |
габаритні розміри | 610х310х280 мм |
Потужність | 2,0 кВт |
Напруга | 220/50/1 |
Вага | 10,8 кг |