Піч подова FROSTY NES-36
Піч подова FROSTY NES-36
Матеріал фасаду – нержавіюча сталь. Матеріал корпусу – пофарбована сталь. Робоча камера печі виконана із жароміцної легованої сталі.
У верхній та нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи, які забезпечують необхідну температуру.
Нагрівання здійснюється за допомогою ТЕНів, розташованих під днищем і склепінням кожної камери, забезпечуючи постійний рівномірний розподіл тепла.
Кожна секція печі оснащена незалежними терморегуляторами з можливістю вимкнення верхніх нагрівальних елементів.
Випікання продукції відбувається на листах, які завантажуються в кожну секцію на підпечі. Під - це металева або керамічна плита
(опціонально), безпосередньо на якій проводиться випічка.
Подова піч складається із незалежних ізольованих камер випікання. Дана конструкція дозволяє регулювати температуру випікання в кожній камері
окремо, що дає можливість випікати одночасно різну продукцію в кожній камері.
Подові печі є професійним обладнанням і застосовуються в супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, кондитерських
виробництвах, на підприємствах громадського харчування. Випічка, що виробляється в подових печах, відрізняється високою якістю за рахунок рівномірного розподілу
температури усередині пекарної камери.
Технічні характеристики
- Місткість - 6 листів 600х400 мм.
- Напруга – 380 В.
- Потужність – 20 кВт.
- Габарити печі (ДхШхВ) – 1220х840х1700 мм.
- Габарити камери (ДхШхВ) – 870х650х250 мм.
- 3 камери.
- Металевий під.
- Цифровий термометр.
- Два термостати.
- Робоча температура – від 35 до 400°C.
- Цифровий таймер.