Тістоміс FROSTY HS 20
Тістоміс FROSTY HS 20
Тістоміс FROSTY HS 20 – професійне тістомісильне обладнання, яке підходить для оснащення пекарень, піцерій, а також закладів громадського харчування в меню яких представлені вироби з дріжджового тіста. З його допомогою можна замісити тісто для хліба, піци, булочок, пиріжків, тістечок та іншої випічки. Компактні розміри та невеликі габарити дозволяють використовувати цю модель у домашніх умовах.
Пристрій виготовлений із нержавіючої сталі. Тісто замішується в незнімній діжі, об'ємом 21 літр за допомогою гака спіралеподібного. Для замішування передбачена одна швидкість змішування, дві швидкості обертання робочого органу та дві швидкості обертання діжі. Разове завантаження сировини для приготування тіста – до 11 кг. Час приготування готового тесту складає 12-18 хвилин.
Пристрій безпечний у роботі та виконаний відповідно до стандартів ЄС. На сітці діжі встановлено мікровимикач, який контролює процес змішування та гарантує безпеку експлуатації. Працюючи видає мало шуму.
Технічні характеристики
Голова тістомісу: стаціонарна | |
Дежа знімна: ні | |
Кількість швидкостей: 2 | |
Потужність, кВт: 1.5 | |
Напруга, В: 220 | |
Об'єм діжі, л: 21 | |
Разове завантаження, кг: 2 - 11 | |
Тип робочого органу: спіралеподібний | |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 730x390x900 | |
Вага, кг: 90.00 | |
Час одного замішуючи, хв: 12-18 | |
Продуктивність, кг/година: 6-33 | |
Виробник: Frosty (Італія) |