Тістоміс FROSTY HS 60
Тістоміс FROSTY HS 60
Тістоміс FROSTY HS 60 використовується для приготування дріжджового тіста для випікання піци, пиріжків, булочок, тістечок, хліба та інших хлібобулочних виробів. Ця модель є професійним кухонним обладнанням, незамінним для пекарень, ресторанів, їдалень, кафе, піцерій, а також може використовуватися і в домашніх кухнях.
Тістоміс виготовлений з нержавіючої сталі. У діже, об'ємом 64 літри, замішується тісто на двох швидкостях - 12 і 20 оборотів за хвилину, за допомогою спіралеподібного робочого органу. Швидкість обертання робочого органу – 150 і 200 оборотів на хвилину. Разове завантаження сировини для приготування тіста – 38 кг. Час приготування готового тесту складає 12-18 хвилин.
Пристрій безпечний у роботі, відповідає стандартам ЄС. На сітці діжі встановлено мікровимикач. Працюючи практично не видає шуму.
Технічні характеристики
Голова тістомісу: стаціонарна | |
Дежа знімна: ні | |
Кількість швидкостей: 2 | |
Потужність, кВт: 3 | |
Напруга, В: 380 | |
Об'єм діжі, л: 64 | |
Разове завантаження, кг: 38 | |
Тип робочого органу: спіралеподібний | |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 840x520x1000 | |
Час одного замішуючи, хв: 12-18 | |
Продуктивність, кг/година: до 130 | |
Виробник: Frosty (Італія) |