Шприц ковбасний HENDI PROFI LINE 282571
Шприц ковбасний HENDI PROFI LINE 282571
Шприц ковбасний HENDI PROFI LINE 282571 призначений для виготовлення ковбасних виробів (ковбас, сосисок, сардельок) на підприємствах громадського харчування та в домашніх умовах.
Принцип роботи ковбасного шприца HENDI PROFI LINE є досить простим. Чаша наповнюється м'ясним фаршем із добавками. Під впливом спеціального клапана м'ясний наповнювач видавлюється через носик у натуральну чи штучну ковбасну оболонку. Поршень рухається від обертання ручки через сталеву зубчасту передачу.
- Вертикальне встановлення шприца на підставці з ніжками. Чаша відкидається вперед для заповнення.
- Корпус та чаша виготовлені з харчової нержавіючої сталі.
- Дві швидкості руху поршня: швидка та повільна.
- Для зміни швидкості достатньо переставити ручку обертання на другу посадкову шестірню на корпусі.
- 4 насадки з нержавіючої сталі: Ø 16, 22, 32, 38 мм. довжиною 180 мм. в комплекті.
- Підшипники та зубчаста передача зроблені із загартованої сталі та стійкі до високих навантажень.
- Всі елементи ковбасного шприца, що контактують із м'ясом, легко знімаються для зручного чищення. Дозволено миття в посудомийній машині.
Технічні характеристики
Об'єм, л | 3 |
Кількість швидкостей, шт | 2 |
Тип установки | вертикальний |
Діаметр насадок, мм | 16, 22, 32, 38 |
Кількість насадок, шт | 4 |
Матеріал виготовлення насадок | нерж. сталь |
Матеріал виготовлення корпусу | нерж. сталь |
Матеріал виготовлення чаші | нерж сталь |
Габарити без упаковки (ШхГхВ), см | 30х34х57 |
Країна реєстрації торгової марки | Нідерланди |
*Мы работаем без НДС
Нещодавно переглянуті