Піч конвекційна Unox XB 695
Піч конвекційна Unox XB 695
Конвекційна кондитерська піч серії BakerLux™ призначена для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів (хліб, круасани, піца, листкове тісто, печиво, профітролі, кекси, паски, ін.)
Кількість рівнів: 6
Розмір деко: 600х400 мм
Відстань між рівнями: 80 мм
Режими випічки:
- Випікання в режимі конвекції при температурі 30°C-260°C
- Випікання в режимі конвекція + пар при температурі 48°C-260°C
- Максимальна температура попереднього розігріву 260 ° C
- Розподіл повітряних потоків у камері готування:
- Технологія AIR.Plus: кілька вентиляторів із реверсивним рухом
- Технологія AIR.Plus: дві швидкості вентилятора
Управління кліматом у камері приготування:
- Технологія DRY.Plus: швидке вилучення вологості з камери приготування
- Технологія STEAM.Plus: ручна подача вологості до камери
Запатентовані дверцята:
- Дверні петлі виконані з високоміцного самозмащувального технополімеру (для дверей з бічним відкриттям)
- Реверсивні дверцята з можливістю перевішування навіть після встановлення печі
- Блокування довільного відкриття дверцят у позиціях 60°-120°-180°
Допоміжні функції:
- Технологія Protek.SAFE™: максимальна ефективність теплоізоляції та безпека в роботі (холодне скло на двері та зовнішня поверхня печі)
- Відображення часу, що залишився до кінця приготування
- Безперервна робота печі «INF»
Технічні деталі:
- Камера з нержавіючої сталі (DIN 1.4301) із закругленими кутами для гарантії максимальної гігієни
- Висвітлення камери галогеновими лампами із тривалою життєздатністю
- Дверний замок реалізований із високоміцного вуглецевого волокна
- Знімне внутрішнє скло для полегшення чищення
- Профільовані напрямні з нержавіючої сталі L-подібної для зручного завантаження
- Невелика вага – надійна конструкція завдяки використанню інноваційних матеріалів.
- Обмежувач температури безпеки
Технічні характеристики:
- габарити, мм: 860х882х930
- напруга,В: 380
- потужність, квт: 10.5
- вага, кг: 80
*Мы работаем без НДС
Нещодавно переглянуті