М'ясорубка професійна Торгмаш МІМ-600М
М'ясорубка професійна Торгмаш МІМ-600М
Призначена для подрібнення м'яса та риби, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування.
М'ясорубки для підприємств громадського харчування МІМ-600М виробляються відповідно до вимог стандарту СТБ ІСО 9001:2001, мають білоруський, український та російський сертифікати відповідності, Сертифікат відповідності директивам Євросоюзу – CE, Сертифікат на знак безпеки B та Деклар.
На відміну від МІМ-600, у м'ясорубці МІМ-600М у разі зупинки шнека під час переробки м'ясопродуктів низької якості передбачено режим реверсу. Натисканням на кнопку «Реверс» можна повернути продукт у завантажувальну горловину і потім відправити його на повторну переробку або видалити з м'ясорубки без розбору вузла ножі-решітки-шнек.
М'ясорубка МІМ-600М легша за рахунок: облицювання з нержавіючої сталі, полегшеної конструкції несучої рами, мінімальної кількості деталей.
У механізмі м'ясорубки МІМ-600М застосований черв'ячний редуктор, який забезпечує плавну, безшумну роботу, збільшує момент, що крутить, на вихідному валу, що дозволяє переробляти навіть сильно жиловане м'ясо.
Вентильований трифазний двигун, який встановлений в МІМ-600М гарантує безперервну багатогодинну роботу.
Технічні характеристики:
Продуктивність, кг/год - 600
Продуктивність при повторному подрібненні котлетної маси, кг/год - 200
Потужність двигуна, кВт - 2,2
Номінальна споживана потужність, кВт – 2,75
Номінальна напруга, В/Гц – 380/50
Габаритні розміри, мм – 560/520/420
Маса, кг - 48
Комплектація:
- ніж двосторонній;
- ніж підрізний;
- штовхач;
- насадка для набивання ковбас;
- решітка № 2 (діаметр: 105 мм; діаметр отворів: 5 мм; кількість отворів: 132).
- решітка № 3 (діаметр: 105 мм; діаметр отворів: 9 мм; кількість отворів: 54).