Пн-Пт з 09:00 до 18:00,

Сб з 10:00 до 14:00, Нд-вихідний

Піч пароконвекційна Angelo Po FX101E3

Нет в наличии
0
Код товару: 100005
Артикул: FX101E3
680576 грн.

Пароконвектомат, місткість 10*GN1/1 або 8*600х400, галогенне підсвічування камери, кольоровий цифровий дисплей, 150 програм, температура +30…+300*С, ручний впуск пари, автоматична програма миття, термощуп, режим автоматичного приготування, 400 В

Технічні характеристики

Висота (нетто), мм: 975
Ширина (нетто), мм: 874
Довжина (нетто), мм: 920
Потужність електрична, кВт: 17,3


Опис товару

Країна виробник: Італія

Опис пароконвекційної печі Angelo Po (Ангело По) FX101E3:

Пароконвекційна піч – це дуже функціональне теплове обладнання, приготування продуктів відбувається за рахунок використання пари та циркулюючого гарячого повітря (конвекція). Це дозволяє застосовувати такі способи приготування: гасіння, запікання, смаження, випічка, варіння на пару, бланшування, і складніші цикли, що здійснюються за допомогою програмування пароконвекційної печі, в одній робочій камері.
Компанія Angelo Po grandi cucuine SpA пропонує ринку найкраще інноваційне обладнання, розроблене згідно з вимогами сучасної індустрії в галузі громадського харчування. Компанія Angelo Po має виробничу програму, яка дозволяє обладнати під ключ підприємства громадського харчування будь-яких масштабів та рівнів під всесвітньо відомим брендом Angelo Po. Компанія гарантує чудовий, стильний дизайн обладнання, що випускається, а також унікальне поєднання наступних параметрів: ціна-якість, продуктивність-ціна. У процесі розробки та випробування всіх моделей обладнання беруть участь кращі шеф-кухарі Італії, цей факт є додатковою гарантією відповідності споживчих властивостей обладнання Angelo Po вимогам професіоналів, що працюють у сучасній конкурентній індустрії в галузі громадського харчування.
Пароконвекційні печі економлять електроенергію, оскільки входять у робочий режим без витрати електроенергії в проміжках між циклами своєї роботи. Тепловиділення мінімальне.
Сучасні пароконвекційні печі легкі в обслуговуванні, не займають багато місця, економлять місце на кухні, зводять до мінімуму ручні роботи, підвищують продуктивність та полегшують приготування «примхливих» страв.
Використовуються в таких напрямках сфери обслуговування та виробництва як ресторани, кафе, кондитерські, фаст-фуд, м'ясопереробка, комбінати харчування, у пекарнях та кондитерських, при виїзному обслуговуванні заходів (кейтеринг).
Пароконвекційні печі дозволяють готувати до 20 страв одночасно.
Дозволяють готувати страви у власному соку, завдяки цьому втрата вітамінів, мінералів та різних поживних елементів зводиться до мінімуму.
способи приготування як гасіння, запікання, смаження, випікання, варіння на пару або бланшування, а також складніші цикли (здійснювані за допомогою програмування пароконвектомату) в одній робочій камері.
Пароконвекційна піч Angelo Po FX101E3 має 10 рівнів гастроємностей GN 1/1. Стінки камери виготовлені із нержавіючої сталі AISI304. Камера збільшена, що дозволяє використовувати листи пекарські 600х400 мм. Ніжки регулюються по висоті та виготовлені з нержавіючої сталі AISI304. Панель керування інтерактивна. Функції приготування: розігрів та охолодження здійснюються автоматично, також передбачено утримання у розігрітому стані та розігрів, банкетинг (фінішинг) та копчення із зовнішнім модулем. Контроль рівня вологості повітря автоматичний у режимі пароконвекції. За допомогою ECO програми знижено витрату електроенергії/газу більш ніж на 10%. Передбачено нову автоматичну систему миття SC2. Завантаження-розвантаження даних працює через інтерфейс USB за допомогою flash USB (HACCP дані, програми приготування). Є дві швидкості обертання вентилятора, а також нагрівання в псевдостатичному режимі. Є можливість ручного упорскування пари. Підсвічування камери здійснюється галогенною лампою. Конвекційний режим працює в температурному діапазоні від +30°С до +300°С, пароконвекційний режим- у температурному діапазоні від +30°С до +250°С з контролем рівня вологості від 0 до 90%, режим пари працює при температурі від + 30°С до +125°С.

Технічні характеристики:

Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Рівні: 10
Місткість: 10*GN1/1
Панель керування: електронна
Принцип пароутворення: інжектор
Парозволоження: ручний впуск пари
Максимальна температура у робочій камері, °С: +300
Потужність печі, кВт: 17,3
Підключення (напруга), В: 380
Довжина, мм: 920
Ширина, мм: 874
Висота, мм: 975
Вага, кг: 198


*Мы работаем без НДС

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_email icon_callback