Поверхня-гриль Hendi Blue line 203149
Поверхня-гриль Hendi Blue line 203149
Використовується на підприємствах громадського харчування для приготування риби, стейків, а також для інших страв, яким необхідний безпосередній контакт з поверхнею, що гріє. Поверхня смаження повністю гладка. Температура поверхні смаження плавно регулюється до 300°С.
Технічні характеристики
- Тип поверхні гладка
- Корпус виконаний з нержавіючої сталі
- Поверхня жарована хромована (9 мм) - для легкого очищення
- Бортик
- Настільне виконання
- Піддон для збору жиру та залишків від смаження
- Розмір поверхні 518x328 мм
- Плавне регулювання температури до 300°C
- Захист від перегріву
- Придатна для безперервної роботи
- Вмикач з індикатором
- Установка на антиковзких ніжках
- Габарити 550x380x240 мм
- Підключення 220 В/2400Вт
*Мы работаем без НДС
Нещодавно переглянуті