Поверхня для смаження Fimar FRY 2LR
Поверхня для смаження Fimar FRY 2LR
Призначення поверхні – смаження м'ясних, рибних та овочевих страв. Поверхня спеки забезпечена по периметру бортиками для запобігання розбризкуванню жиру і жирозбірником. Поверхня комбінована: половина гладка, половина рифлена. Електричний прилад для приготування їжі на олії або олії. Корпус з нержавіючої сталі, комбінована поверхня з нержавіючої сталі, підданої піскоструминній обробці, термостати для регулювання температури, піддон для збору жиру. Існує можливість незалежного регулювання та включення половини смаженої поверхні. Це обладнання застосовується в ресторанах зі східною та західною кухнею, ресторанах швидкого обслуговування, кафе та барах.
Технічні характеристики
Потужність, кВт 6
Напруга, 380
Тип поверхні комбінована
Тип підключення електро
Тип установки настільна
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 665x570x300
Вага, кг 40.00
Розмір робочої зони, мм 2х (650х480)
Матеріал робочої поверхні сталь
Діапазон робочої температури, °C 0-300