Тестораскатка для піци Fimar FIP42
Тестораскатка для піци FIMAR FIP/42
Для формування піца-красту використовуються двовалкові тесторозгортальні машини. Такі апарати є комбінацією двох пар валків. Одна з них розкочує тестову заготовку до форми еліпса. Потім корж падає на балансир і надходить на другу пару валків, які розкочують її більш тонко до круглої форми. Можна регулювати товщину коржика і при першому, і при другому проході заготовки тестової. Основна перевага формування тесту на двовалковій тісторозкочуванні полягає в тому, що технологія розкочування тіста у взаємно перпендикулярних напрямках дозволяє отримати ніжну структуру красти.
Тестораскатки для піци фабрики Fimar зарекомендували себе як надійні та недорогі машини, вони успішно використовуються у невеликих піцеріях.
Перевагами двовалкових тесторозкачувальних машин фахівці визначають:
- краст, виготовлений на тісторозкочуванні, в результаті виходить ніжнішим;
- за допомогою двовалкової тестораскатки можна виготовляти не лише основу для піци, але й будь-які інші вироби круглої форми з будь-якого виду тіста;
- тестораскатка передбачає холодне формування і тим самим користується популярністю у противників фази попередньої випічки.
Технічні характеристики
Довжина валків, см 42
Кількість валків: 2 пари
Потужність, кВт 0.37
Призначена для піци
Розлучення валків, мм від 0 до 5
Тип підключення 220в
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 590x510x700
Вага кг 45.00
Маса шматка тіста, що розкочується, г 80-210
Діаметр піци, см 14-42