Вакууматор камерний FROSTY VM400TE/A
Вакууматор камерний FROSTY VM400TE/A
Вакуумні пакувальники отримали широке застосування у торгівлі продуктами. Вони підходять для упаковки м'яса, риби, птиці, овочів, фруктів, приправ, хлібної продукції, ковбасної та сирної нарізки тощо широкого асортименту харчової продукції. Така упаковка не тільки значно збільшує термін зберігання продуктів, але і дуже зручна для транспортування, має презентабельний вигляд і чудово виглядає на вітрині.
Вакууматори професійні незамінні на підприємствах громадського харчування. Їх успішно застосовують збільшення термінів зберігання сирих продуктів, напівфабрикатів і навіть готових страв. Продукти в такій упаковці не завітрюються у холодильних установках, тривалий час зберігають усі свої смакові якості та соковитість.
Також вакуумні пакувальники використовуються для пакування продукту в пакет перед приготуванням за технологією сувід.
- Корпус та камера з якісної нержавіючої сталі AISI 304.
- Кришка зроблена з міцного зносостійкого матеріалу плексиглас
- Кришка на газових амортизаторах.
- програмоване керування.
- Цифровий дисплей та ручний манометр контролю рівня вакууму.
- Масляний насос.
- Клас захисту Class I.
- Регулювання часу вакуумного циклу, запаювання, наповнення повітрям та охолодження.
- Висока продуктивність вакуумного насосу.
- Довжина шва 400 х 10 мм.
- Підходить для пакування продовольчих та технічних товарів.
- Цикл вакуумування повністю автоматизовано.
- Глибоке відділення з прозорою куполоподібною кришкою розраховане на упаковку великих порцій.
- Камера вакууматора суцільнотягнутої конструкції без швів із округленими кутами – легке чищення та дезінфекція.
- До стандартної комплектації входить набір для технічного обслуговування.
Технічні характеристики:
|