Піч пароконвекційна Unox XEFT04EUETRV
Піч пароконвекційна Unox XEFT04EUETRV
Піч пароконвекційна серії BAKERLUX SHOP.Pro з панеллю управління Touch призначений для приготування різних страв, випікання хлібобулочних та кондитерських виробів на підприємствах громадського харчування та торгівлі, у пекарнях та кондитерських. Модель оснащена світлодіодним освітленням. Внутрішнє скло, що легко відкривається, полегшують чищення і забезпечує максимальну гігієну. Камера виконана з нержавіючої сталі, напрямні - із хромованої сталі.
Режими випічки:
Конвекція: від 30 до 260 °C
Конвекція + пара: від 48 до 260 °C
Попереднє розігрів (максимальна температура): 260 °С
Додаткові функції та автоматичне програмування випічки:
Збереження до 99 програм користувача
9 кроків випікання
Можливість присвоєння імені, номера та зображення збереженим програмам
DATA DRIVEN COOKING: збір даних, обробка інформації, аналіз режимів роботи та надання персональних рекомендацій
Розподіл повітря в камері:
Технологія AIR.Plus:
Вентилятори з реверсивним рухом
2 швидкості повітряних потоків, що встановлюються оператором
Управління кліматом у камері:
Технологія DRY.Plus: вилучення вологості із камери печі
Технологія STEAM.Plus: комбі-режим, комбінована випічка конвенція + пар (0-20-40-60-80-100%)
Теплоізоляція та безпека:
Технологія Protek.SAFE™:
Максимальна ефективність та безпека при роботі (зовнішня поверхня печі та скла дверей не нагрівається)
Гальмування двигуна для уникнення втрат енергії при відкриванні дверей
Відкриття дверей:
З електромеханічним замком праворуч наліво
Автоматичне відчинення дверей після закінчення процесу випічки
Допоміжні функції:
Візуалізація залишкового часу випічки
Безперервна робота печі "INF"
Візуалізація настановних та фактичних значень часу, температури в камері, вологості та швидкості вентилятора
Одиниця вимірювання температури у °C або °F
Технічні деталі:
Паронепроникна панель управління TOUCH з РК-дисплеєм діагоналлю 2,4".
Термостат
USB-роз'єм
Датчик відкриття дверей
Технологія MAXI.LINK: дозволяє створювати колони із двох печей
Тенічні характеристики
|