Апарат шокового заморожування Hendi 232163
Апарат шокового заморожування Hendi 232163
Апарат шокового заморожування HENDI 232 163 використовують для швидкого зниження температури та заморожування харчових продуктів. При різкому зниженні температури продукт не втрачає свої корисні речовини та зберігає свіжість та аромат приготовленої страви до 6 днів. При цьому продукт не втрачає у вазі, не окислюється.
Апарат шокового заморожування HENDI 232 163 розрахований на 3хGN 1/1 або деко 600х400 мм, відстань між якими 70 мм. Продуктивність апарату:
- 14 кг продукту при +70°C охолоджує за 90 хвилин до +3°C (такий режим охолодження підходить для щойно приготованих або оброблених продуктів);
- 11 кг продукту при +70°C заморожує за 240 хвилин до температури -18°C (рекомендують такий режим зберігання свіжих продуктів).
Працює при температурі навколишнього середовища +43°C, два робочі цикли, охолодження+3 +заморозка -18 °C .
Апарат шокового заморожування HENDI 232 163 виготовлений із нержавіючої сталі. У комплекті - термощуп-автоматичний.
Технічні характеристики:
- Місткість – 3 рівні GN1/1 або 600х400 мм.
- Напруга - 220 В, Потужність - 1,15 кВт.,
- Габарити (ДхШхВ) – 750х740х720 мм.
- Відстань між рівнями – 70 мм.
- Шокове охолодження - 14 кг за 90 хвилин - з +70 ° C до + 3 ° C
- Шокова заморозка – 11 кг за 240 хв. - з + 70 ° C до - 18 ° C
- Температура довкілля +43 град. Холодоагент R404 або R507.
- внутр. і зовніш. поверхня – нержавіюча сталь.
- У комплекті – термощуп – автоматичний контроль циклу охолодження.
- Вага – 50 кг.