Поверхня-гриль Hendi Blue line 203156
Поверхня-гриль Hendi Blue line 203156
Призначення поверхні – смаження м'ясних, рибних та овочевих страв. Поверхня спеки забезпечена по периметру бортиками для запобігання розбризкуванню жиру і жирозбірником. Поверхня для смаження – гриль Hendi Blue line 203156 використовується на підприємствах громадського харчування для приготування риби, стейків, а також для інших страв, яким необхідний безпосередній контакт з поверхнею, що гріє. Смажна поверхня комбінована, ліва - повністю гладка, права - рифлена, що дозволяє надати страві характерний малюнок. Температура поверхні плавно регулюється до 300°. Для зручності в роботі передбачено піддон для збирання жиру та залишків від смаження, антиковзні ніжки та бортик.
Технічні характеристики
- Тип поверхні: комбінована (ліва 259 мм – повністю гладка, права 259 мм – рифлена).
- Матеріал: нержавіюча сталь.
- Матеріал поверхні: спеціальне загартоване залізо (9мм).
- Бортик.
- Піддон для збирання жиру та залишків.
- Розмір поверхні 518×328 мм.
- Плавне регулювання температури до 300 °C.
- Захист від перегріву.
- Придатна для безперервної роботи.
- Вмикач з індикатором.
- Установка на антиковзких ніжках.
- Габарити 550x380x240 мм
- Підключення 220В/2400 Вт