Апарат шокового заморожування Tecnodom (DGD) AT05ISO
Апарат шокового заморожування Tecnodom (DGD) AT05ISO
Камери шокового заморожування роблять швидке зниження та заморожування продуктів. Різке зниження температури дозволяє зберегти свіжість і аромат щойно приготовленої страви до 6 днів. Його поживні та органолептичні характеристики залишаються незмінними, запобігаючи виникненню таких небажаних явищ, як втрата ваги, висихання та окислення.
Камера шокової заморозки знижує температуру харчових продуктів до -18 ° С за 240 хвилин (особливо рекомендується для зберігання сирої харчової сировини), або до +3 ° С за 90 хвилин (застосовується насамперед для приготовлених продуктів, оброблених).
Технічні характеристики
- місткість 5хGN 1/1 або 600х400 мм;
- продуктивність: 20 кг/90' (+70/+3°C)
- або 15 кг/240' (від +70 до -18 ° C)
- t° довкілля +43°С
- відстань між листами 68 мм
- 2 робочі цикли:
- охолодження до +3ºС
- заморожування до -18ºС
- у комплекті термощуп - автоматичний
- контроль циклу охолодження
- внутрішнє та зовнішнє виконання -
- нерж.сталь AISI 304
- габарити: 750x740x860 мм,
- Потужність:1,42 кВт
- Напруга 220В
*Мы работаем без НДС
Рекомендовані товари
Теги: Шокер DGD AT05ISO, Tecnodom AT05ISO
Нещодавно переглянуті